Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV na hraní a sledování filmů

Rada "A" OLED od LG stoji pod 20 000 : [url=https://www.alza.cz/48-lg-oled48a1-d6414703.htm] " LG OLED48A1 na AI chipu a7 GEN4 z 2021
Ultra HD, 50Hz, opravdovy 10Bit panel bez FRC, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision (podporuje je novy DV IQ), Dolby Atmos , H.265/HEVC, ten nejlepsi prumer (stred) na sledovani fimu. Jestli i na hry, mrkni jestli maji aspon na jednim HDMI porouje [ALLM].

Jestli bdes vybirat LCD treba na zaklade QLED, tak zvol podsviceni DirectLED s funkci LocalDimming.

PS: Na filmy bych se na 120Hz vyprdl (ne ze by filmy na 100Hz panelech vypadali zle, to zdaleka ne), radci bych uprednostnil externi prehravac co umi "Accurate frame rate switching and automatic resolution switching", takze ZIDOO nebo DUNE 4K Dolby Vision jestli jsi cumilek co chce z toho to nejlepsi.
(Kazdopadne SONY, LG, Philips maji nejlepsi AI algoritmy coz jde videt kuprikladu pri zpracovani upscalingu, SAMSUNG ujde, ale konkuruje jen nekteryma modelama stredni modely maji otresne podsviceni (loterie).
Také bych doporucil TV co ma chip EMEC jestli mas rad plynuliej obraz. TCL maji dobré panely a vazne konkuruji technologiemi hlavne u QLED mLED etc ale na SW a jejich AI strance to drhne coz se projevuje na cene)

[MUZE SE HODIT]
Porovnat panely, jake pouzivaji podsviceni, hardware (CPU, RAM, EMEC) etc si porovnej na techto dvou strankach :
Dsplayspecifications : https://www.displayspecifications.com/en --> detailni specifikace pro vyse uvedenou OLED LG seres A1 LG OLED LG OLED48A1 )
Kitele : https://www.kitele.com/en/ -->> (48" LG OLED48A)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny