Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir mi asi přepsal celý disk - všechny soubory prázdným místem

to vypadá na totálně poškozený souborový systém na starém disku, ten mohl být vadný třeba i kvůli odcházejícímu disku (viz crystaldiskinfo), viz taky: "znovu už na něm ta data nevidím".
podle mě ten polovadný disk při kopírování odešel, to je u právě u vadných disků běžné. tomu odpovídá šílená doba kopírování - poděl si čas / 300.000mb, jak pomalá rychlost to je.
při náhledu na adresářovou strukturu ve správci souborů vidíš záznamy z mft (fat) tabulky, proto se ti mohlo zdát, že stařičký disk ještě žije. ale při přístupu do obsahu souborů a na celou plochu disku se teprv ukáže rozsah katastrofy.

už je pozdě, odcházející disk nedá druhou šanci. teoreticky se nejdřív dal proskenovat na chyby souborového systému. ale při velkém poškození to ten disk taky nemusí přežít.

příčinou poškození souborového systému a generátorem chyb disku někdy může být vadná ramka. nabootuj nějaký memtest (nebo z hirens boot) a nech ho běžet, jestli ten starý krám není celý na vyhození, než oddělá další disk/ssd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny