Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte VPN

Chcem sa opýtať čo je VPN? Mám zasa problém z Hackerom, tentokrát som obdržal email z prehľadným zoznamom služieb a hesiel, ktoré na nich používam. Dokonca prehľad činnosti na mojom pc, podľa dátumu. Vraj moja poloha a činnosti sú veľmi dobre viditeľné a vraj si mám zohnať VPN. Ale čo pozerám tak som našiel len online služby, sú nejaké vpn aby som nikomu nemusel platiť? Niečo ako Hardware? Neobsahuje niečo také napr. Router alebo Windows 10? Väčšina služieb sú online hry a platformy, ale špeciálne dve hesla sú do OTP Banky k môjmu, otcovmu a matkinmu účtu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hosi toto je 7777 a ten nemal nikdy standardny problem. navyse jeho pc nikto nenapadol, dostal len e…
fleg 14.05.2022 22:47
fleg
To je ten, který se jevil s duševním stihomamovým problémem? nový
ST 15.05.2022 18:10
ST
VPN ti pravdepodobne nepomôže. VPN je hlavne o skrytí prípadne rieši problém s politikou krajín ktor… nový
ms555 15.05.2022 07:44
ms555
https://surfshark.com/ poslední
ebay123 17.05.2022 08:03
ebay123

Hosi toto je 7777 a ten nemal nikdy standardny problem.
navyse jeho pc nikto nenapadol, dostal len email, kde su len zvasty o tom ako ho sleduje hacker.
Viem to preto, ze pouziva slova z toho emailu, takze ja by som to oznacil za vyriesene.
Pre 7777...ziadne hacker ta nenapadol, VPN nepotrebujes.

VPN ti pravdepodobne nepomôže. VPN je hlavne o skrytí prípadne rieši problém s politikou krajín ktoré blokujú určité weby(v číne, rusku...). Zároveň si treba uvedomiť že VPN je o bezvýhradnej dôvere tretej strane. FREE VPN by som neskúšal vôbec a platené VPNky síce tvrdia že nič nezaznamenávajú ale ako píšem je to o dôvere.
Môžeš sem hodiť screen toho emailu? Začierni všetky citlivé údaje respektíve heslá. Zvyčajne sa nejedná o hackera ale o šmejda ktorý email napíše štýlom aby to sedelo plošne na mnoho ľudí. Ak samozrejme sedia služby a priradené heslá tak už je to problém. Záleží tiež od čoho vlastne. Že niekto zistil že mám na CSFD heslo 123abc456 tak to je ale že totálne uprdele snáď každému. Mať heslo 123456789 nie je zlé, sám ho používam lenže je podstatné k čomu je to heslo. Ak je to na web/fórum alebo čokoľvek čo nemá absolútne žiadnu sociálnu/peňažnú cenu. Všetko ostatné si zaslúži poriadne silné heslo. Odporúčam naštudovať online zabezpečenie. Dnes je to nutnosť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru