Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starý zdroj a nová deska

Takže koho by to zajímalo, PC už je od včerejška komplet a Fortron je studený a sotva točí větrákem. Spotřeba na zásuvce je 23-30 W idle, při běžných činnostech do 45 W. V dlouhodobé zátěži, kterou to stejně nikdy normálně nebude absolvovat, mi to potom neukázalo víc než 60 W.

-----
Co do toho PC půjde jsem napsal hned v úvodu a klidně se můžeš kvůli Pentia G picnout, ale kladeš si špatnou otázku. Ta totiž nezní, zda nejde levně sehnat i5 někde na eBay (a podmínka je ještě verze s int. grafikou), ale zda i5 načte Seznam.cz rychleji než "dvoujádrový hnůj". Mohu zodpovědně prohlásit, že nikoliv. A tady potom vítězí, že vše dojde v jedné krabici z jednoho shopu a mám klid :-) Opravdu nevidím smysl srovnávat to třeba v Blenderu a pak si honit ego na diskuzi, jaký je to střep, což dělají postižení jedinci neschopní pochopit účel těchto procesorů.

kabely hdmi-dvi ve vašem kraji nevedou? to máte taky blbý.

Poznámka k DVI zde byla pouze proto, že jsem zvolil jinou desku než je v původním postu a uvedl jsem důvod. A možná než být vtipný za každou cenu se někdy stačí zamyslet. Vyšla cca na stejnou cenu, tak proč mám kupovat nějaký nesmyslný kabel? Už tak se mi doma válí hromada kabelů s různými koncovkami, které pak už nikdy nepoužiju. DVI kabel je u monitoru, tak proč to řešit nákupem dalšího elektroodpadu. Deska má také HDMI a DP, přes který to momentálně mám připojené u sebe na 4K monitoru než to odvezu příští týden k otci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny