Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Starý zdroj a nová deska

Ano, už jsem ho použil. Jen je o nějaký ten rok mladší, byl dokupován později, ale to je už jedno :-)

Určitě díky za zajímavou zkušenost, nicméně řeknu to jednoduše. Až/jestli ten zdroj odejde, tak ho vyměním. Nejsem elektrotechnicky nepolíben, s páječkou umím, ale do těchto dobrodružství se pouštět nebudu, protože je to už spousta ztraceného času.

Spotřeba nové sestavy je nižší než byla spotřeba té staré. Je tam fórový procesor a externí GK tam žádná není. Spotřeba s monitorem je podle mne irelevantní, jelikož PC zdroj monitor nenapájí.

S kondíky v tom zdroji může být jistě cokoliv, je pravda, že do nich nevidíme. Každopádně dle UEFI desky je nyní na všech větvích vše OK, PC u otce běží možná hodinu denně a nikdo jej nenechává běžet, když není doma. Tady tomu v rámci ozkoušení dávám kouř už druhý den, běží to v kuse a ani náznak problému.

S ohledem na funkčnost starého zdroje a jeho směšnou zátěž v běžném provozu nevidím smysl nad tím tedy dále spekulovat. A kdybych ten PC neobnovoval, tak tam ten zdroj běží další roky, aniž bych na to sáhnul. S novými komponentami jsem mu vlastně ulevil a aktuálně jsem v tom za 0,- Kč a 0 práce a i to se počítá ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny