Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook vybrat?

Řady IdeaPad a Inspiron vidím jako pofidérní. Odpovídají tomu, před čím jsem varoval výše.
Herní notebook je nesmysl stihomamistů, kteří trpí utkvělými představami. Gaming notebook je výmysl žvástajících marketérů.

Pokud notebook, tak vybírat z alespoň středních a vyšších řad Dell, Lenovo a HP. U většiny je to bohužel vymršené, že by nejeden zaplakal. Určitě si pečlivě nastudovat tzv. "maintenance manual". Nutné je brát v potaz zátěž prostředí, ve kterém to bude používané. Suchý vzduch, vysoká prašnost - to by se nejeden cestující hráč nedoplatil za potřebné čištění v servisu. Takže rozebíratelnost a čištění svépomocí je to co vidím za nutné. Až tu zase začne vykřikovat nějaký chytrolín, že to není potřebné, tak může ze svého přispět na nákup pofidérního bazmeku.

Výrobci mají zájem stěžovat uživatelům servisovatelnost svépomocí. Nejlépe slisovat přes lámající se plastové zámky... právě před tím varuji.

Pro práci jsou vhodné klávesnice Lenovo. Spolehlivé, mají tvrdší chod při stisku. Dell je zase "měkký". Nejlepší bude si to jít někam osahat. HP tlačí na vzhled a snaží se napodobovat Apple. U Dell bych vybíral s 3letou NBD zárukou a servisním zásahem u zákazníka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny