Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat MyPhoneExplorer Client do Xiaomi Redmi Note 9 Pro (M2003J6B2G)?

Prosím o rady.
Jak nainstalovat MyPhoneExplorer Client do Xiaomi Redmi Note 9 Pro (M2003J6B2G)?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client

PC s Windows 10.

V mobilu: povolil jsem vývojářský režim, povolil jsem "ladění USB" (USB debugging).

V dalším kroku po spuštění programu MyPhoneExplorer v PC a nastavení připojení přes USB kabel skončím neúspěchem, a to hláškou o nemožnosti připojení - "Spojení s telefonem se nepodařilo navázat!"

Dohledal jsem info o nutnosti povolení instalace z "Neznáme zdroje".

Něco dělám špatně, nebo nechápu...

Předem díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pánové, díky za rady a pomoc. Nakonec jsem to vyřešil instalací přes Google Play. Na začátku jsem to… poslední
ST 28.05.2022 06:22
ST

Pánové, díky za rady a pomoc. Nakonec jsem to vyřešil instalací přes Google Play. Na začátku jsem to chtěl udělat způsobem obvyklým a léty prověřeným, kdy na PC spuštěný MPE provede automatickou instalaci klientské části do Androidu. Zde to však nefunguje. Tuším proč, v principu to chápu, ale prakticky jsem to nebyl schopný v Androidu najít a povolit potřebné. Můj odpor k chytrým mobilům přetrvává nadále... malý displej, x úrovní menu. Pro mne zmatečné. Prostě to nemám pořádně nakoukané, osahané a mám málo zkušeností... proto takto položený dotaz. Android je tak trochu mučícím nástrojem. Děkuji za pomoc a ušetřený čas. :beer:

Ještě dodatek: K výše uvedenému typu mobilu není třeba ve W10 ručně instalovat ADB ovladač. Každopádně to byla dobrá připomínka a díky za ní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru