Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak stáhnout video z facebooku

A když selže sw, tak ještě je hw na nahrávání obrazovky, ale to už je vyšší dívčí, i když nedávno jsem objevil celkem levný kolík do USB: https://www.suntech.cz/produkt/572443-premiumcord-hdmi-grabber-pro-zaznam-video-audio-signalu-do-pc-full-hd/ a https://www.suntech.cz/produkt/572444-premiumcord-hdmi-grabber-pro-zaznam-video-audio-signalu-do-pc-hdmi-vystup/
Ten druhý jsem zkoušel, hlásí se normálně jako webkamera, takže funguje v každém rozumném operačním systému, aniž by bylo potřeba cokoliv extra instalovat (nahrávací program musí být, ale to zastane případně VLC). Snad jen vada na kráse pro to, co jsem měl v záměru, že to bere zvuk jenom mono.
Kdysi dávno mi dalo docela zabrat nalézt nějaký takový soft na nahrávání obrazovky, který by rozumně fungoval (obraz i zvuk v rozumném rozlišení a aspoň 10 snímků za sekundu ne jeden nebo tři). Šlo o to, že VLC to umí, ale nebyla možnost mu říct, že má nahrávat jen jedno okno nebo jednu obrazovku. Ale to je už mnoho let a situace se zlepšila (nahrávání obrazovky umí už i virtualbox, takže stačí video pustit v něm).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny