Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 8000,- Kč (kovové tělo, voděodolnost, dualSIM, baterie od 4000 mhA)

Tak ono se to z toho počítače taky dá poslat kamkoli (ať na mobil, nebo na web, nebo ...), nebo to rovnou prohlížet ve foťáku.

Mobily v tomhle mají výhodu, že jsou relativně malé a placaté a pokud nejde o nějaké detaily, tak tu fotku hned i upraví ("vylepší"), takže třeba záběr, jak si Franta cestou z hospody zvrací na vlastní tenisky prostě "tak nějak vyjde", aniž by uživatel musel cokoli vědět, nebo nastavovat.

("S Karlem už nikdy do hospody nepůjdu, on pak druhý den v práci o mě vykládá příšerné lži. A kdyby jen vykládal, on je i promítá ...")

Na druhou stranu jakmile o detaily jde, tak to pro mobily fakt není.

Testováno naposledy včera večer v hospodě, kde kamarád machroval s nějakým udělátkem, co nebylo pořádně vidět, jak to udělal. Tak si to ostatní nafotili na mobily (taková všehochuť od levných modelů až po prestižní podnikatelské), že si to nazvětšujou a třeba na to přijdou. No, většina zjistila, že tam jsou dva drátky vedle sebe, na koncích spojené, někteří měli i to, že ten spoj je několika pixelová asi-kulička. Já zatím z tašky vytáhnul opravdový foťák a vyfotil to taky, akorát že po nazvětšování náhledu na patřičný výřez bylo přez celý display vidět připájenou diodu, včetně detailů toho letování, jejího obalu a vlastního chipu v něm zalitého. Takže foťák koloval kolem stolu a každý si to na něm prohlížel. Sice má obrazovku tak poloviční plochy než ty jejich smatphony, ale zase místo pár pixelů tam byla ta SMD LED vidět ostře přez celou plochu a šla i dál zvětšovat.

Než to hodím na web, tak to nijak zvlášť zpracovávat nebudu, jen to oříznu na to podstatné.

Prostě ta služba není stejná, jen se částečně překrývá s foťákama a obecně má každé z toho jinou oblast využití.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny