Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 8000,- Kč (kovové tělo, voděodolnost, dualSIM, baterie od 4000 mhA)

Mě osobně vyšlo pro mě a moje podmínky nejlepší mít mobil na telefonování, foťák na focení a počítač(e) na počítání (a hry a internet a jiné programy)

Na toto mám úplne rovnaký názor. S univerzálnosťou klesajú jednotlivé možnosti na kvalite. Dnes je všetko pokrokové a čo platí dnes už zajtra nemusí ale hoci sme už v roku 2022, tak v mnohých oblastiach sa nič nemení. Nech sa pozriem kdekoľvek tak stále to platí. Ľudia kašľú na kvalitu a chcú univerzálne, malé, ľahké, dostupné zariadenie ktorým je možné nahradiť hromadu dedikovaných produktov. Niekto povie že nenáročnosť ale noták...Každý chce to najlepšie, najviac, najväčšie, naj... Čistokrvná lenivosť a pohodlnosť. Nedávno sa rozmáhala miniaturizácia a teraz v plnom prúde rozmach bezdrôtových zariadení. Určite produkty ale zatiaľ nemôžu byť tak malé a tiež prenášať bezdrôtovo. Len aby som to nezakríkol a zajtra príde na trh kvantový foťák od Apple a môžu to nazvať iPhone iQ :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny