Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Chromajzl smazal data při nevydarene aktualizaci - jak je obnovit?i

Dobrý den,

mám smartphone s Androidem, používal jsem dočasně nějakou dobu Google Chromajzl (příšerný shit i příšerná volba, už to vim) a vytvořil v něm nějaká data (záložky, historie, hesla, ... ). Chromajzl se sám od sebe automaticky aktualizoval, což výchozí aplikace Googlu při chvilce nepozornosti bohuzel samy dělají (autoupdaty jsou ze zkušeností většinou víc zla než uzitku) a nová aktualizovaná verze nesla spoustet, sekala se, blbnula, padala, ... . Nevím nebo přesněji řečeno nešlo ověřit, zda nová aktualizovaná verze Chromajzlu ještě obsahovala uživ. data nebo už ne protože padala, sekala se, spouštěla se problematicky... Nepomohl ani restart zařízení, tak jsem šel proto do Nastavení systému > Nastavení aplikací > Google Chromajzl > Odinstalovat aktualizace a aktualizace odinstaloval, aby Chromajzl zase fungoval. Chromajzl se přepsal na starší verzi, která sice spustit šla normálně, ale už neobsahovala žádná uživatelská data, spustila se úplně "čistá".

Víte prosím někdo, jak obnovit smazaná data Google Chromu? A jak je vůbec možné, že se uživ. data sama smazala? Toto se mi při instalaci/odinstalaci jiných aplikací nikdy nestalo, že bych přišel o data.

Samozřejmě v celém zařízení nemám žádný Google účet ani nejsem a nebyl jsem přihlášen v Chromajzlu ani nemám synchronizaci ani účet pro synchronizaci. Zařízení není rootnute. Pokud to pomůže, poskytnu další informace. Víte prosím někdo, jak obnovit data z Chromajzlu? Dík moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bohužel ty data a vše co jsi tam měl už obnovit nelze. Na Android prohlížeč který umí vytvořit záloh…
Rakip 17.06.2022 01:02
Rakip
To jako ta data už nemůžu zachránit vůbec nijak? A kam aplikace v Androidu vlastně přesně v souborov…
Lukas19 17.06.2022 02:44
Lukas19
Android The default location comes from Context.getDir and is specific to the app. Example: /data/… poslední
IQ37 17.06.2022 12:26
IQ37

To jako ta data už nemůžu zachránit vůbec nijak? A kam aplikace v Androidu vlastně přesně v souborovém systému ukládají svoje data (jak ve Windowsu ukládají do Program Files a %userdir%\Local\Appdata nebo tak nějak tak kam ukládají v Androidu)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru