Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poskytovatel internetu Nej.cz

Pokud se nepletu, tak tahle kyperská chátra si za ty mrzké služby nechává platit dopředu, tak je třeba pozornost a opatrnost.
Do výpovědi bych ještě napsal, že je žádám, aby mi e-mailem zaslali potvrzení o bezdlužnosti, a to po skončení všech smluvních vztahů a uzavření účetních operací na straně poskytovatele služeb.

Výše udělená rada "jít na pobočku", tu není radno realizovat. Určitě bych nikam nechodil ani netelefonoval. Takové záležitosti se řeší výhradně písemně. Je zvláštní, že někteří lidé jsou schopní lítat jak otroci na provozovny, kde je zpravidla čekají jen marketingové žvásty a manipulace se značnou snahou ovci udržet a dále ji holit (zdravím do O2!). Dobrákům by ty provozovny ještě musely fungovat (pozor na dost ořezanou provozní dobu).

Pokud se nepletu, tak níže uvedená informace není správná. První den výpovědní lhůty počíná běžet po dni, ve kterém byla výpověď doručena. Takže když dnes zašlu výpověď e-mailem, tak jak píšu zde, tak od zítřka se stříhá metr.

Ještě stojí za pozornost a zamyšlení... ceník poplatků (vratná kauce na služby, poplatek za vrácení peněz poštovní poukázkou, poplatek za čištění vráceného zařízení a hlavně pozor na poplatek z poplatku!) https://www.nej.cz/dokumenty/ostatni-dokumenty/

Do výpovědi napsat, aby případné fin. částky vraceli bezhotovostní platbou na účet č.: 12-345678/1234.

Právě jsem dočetl vzor smlouvy a podmínky... je to hnus velebnosti! https://www.nej.cz/smlouvy/
Pozor např. na - právo Poskytovatele na smluvní pokutu. To je dost rizikové - odepření součinnosti (sankce 20000 Kč).
Pokud se nepletu, tak takto nastavená smlouva nesplňuje legislativní požadavky ČR (nevyváženost, nepřiměřenost).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny