Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení na webové stránky na televizi (server neodpovídá)

Ano ano, já ti rozumím, každopádně ta televize není zase natolik stará, aby nedokázala člověka připojit na internet, To by v tomto případě webový prohlížeč, jak uvádíš WiewBrowser postrádal význam. Doma mám o něco novější televizi Panasonic s tímtéž prohlížečem (protože podpora Mozilly prohlížeče v Panasonic už bohužel skončila), a tam vše jede bez problému. Víceméně tedy prohlížeč normálně u mě doma zobrazuje a načítá všechny stránky bez problémů, jen se třeba některé zobrazí odlišněji (tedy rozložení textu apod...), ale jinak vše normálně načítá a dostanu se všude.

U taťky je problém ten, že se nedostane vlastně NIKDE, takže tady to není o tom, že to není plnohodnotný prohlížeč a není to počítač, to logicky vím(e), ale když se nedostane vůbec nikam, postrádal by poté viewbrowser význam, neboť ho stejně nikam nepustí. A myslím tím opravdu NIKAM, jen na úvodní stránku vyhledávání, pak se objeví hláška viz foto.

Jediné, co by mohlo dávat smysl a význam, je tebou zmíněné

Služby nabízené prostředníctvím Seznam aplikací jsou provozované příslušnými provozovateli služeb....... čo znamená, že to musí mať povolené u seba i tvoj ISP - inak máš smolíka - žiadne behanie po internete.

.
Takže chyba může být na straně poskytovatele internetu? Sice si nějak neumím představit, proč by taťkovi poskytovatel internetu blokoval přístup na všechny weby, je to vůbec možné, že má jen patřičná povolení a přístup na většinu ne-li všechny weby má omezeny POSKYTOVATELEM? S tím jsem se popravdě ještě nesetkal, aby poskytovatel omezil přístup na tyto stránky, ať v rámci televize nebo počítače apod. Je to tedy chyba poskytovatele a nastavení jeho internetu konkrétně?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny