Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení na webové stránky na televizi (server neodpovídá)

Tak ještě jednou. Ne, po vyhledání jakékoliv jiné adresy nefunguje ŽÁDNÁ STRÁNKA, pokud si všimnete níže na fotografii, jde vidět, že na google byl vyhledám seznam - (bílá plocha pod ikonami). Přes google se vyhledá cokoliv, ale jak už poté kliknu na stránku seznam.cz apod nejen přes google (což jsem zkoušel jako variantu, která by fungovala), ale i klidně přímo do vyhledávače, nepřipojí se to!
Ta čárka tam bude asi chyba nebo to bude nějaký znak pokračující za psaní. Určitě to google načte, to je snad jediný server, kam mě to pustilo. Dokonce když do google zadám třeba oný ,,seznam", načte se google a v něm samozřejmě hledaný výraz spolu s odkazem na případný seznam.cz, poté ale logicky na seznam po kliknutí již nepřipojí.
Ještě jednou opakuji, NEPŘIPOJÍ MĚ NA ŽÁDNÝ SERVER, NA ZÁDNOU STRÁNKU, výjma google vyhledávače! A ne, není chyba ve spojení internetu, internet na televizi (např. na youtube a prohlížení a načítání videí, stejně tak na mobilu - FUNGUJE!

Díky

Klidně Vám tam příště vyfotím to samé - vyhledávač google (klidně bez té čárky - to bude asi jen chyba, kdy jsem pak vyhledával další stránky, tak tam čárka jen skočila, ale na připojení k serverům to vliv aktuálně nemělo, asi jen chyba ukliknutí)... ale pro příště mohu vyfotit klidně přímo google, který se načte a jakýkoliv výraz a slovo vyhledá. NA ŽÁDNOU STRÁNKU POSLÉZE buď vyhledáním přes google a kliknutím na oný odkaz nebo přímým vyhledáním ve vyhledávači MĚ NEPUSTÍ! Proto to vlastně celé nechápu, ač jsem na tyto věci celkem dobrý, tohle mi hlava nebere!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny