Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak psát na klávesnici jednou rukou a koukat při tom na monitor?

Taky píšu poslepu všema deseti, ale pokud bych měl psát jen jednou rujou, tak bych s ní přeskakoval mezi půlkama klávesnice.
Co se týče překrývajících se písmenek, tak bych se k nim stavěl podobně jako k shiftům a mezerníku - tedy na ně psal tou rukou, která to má zrovna jednodušší - teda pokud mám napsat třeba Y a mám ukazováček pravačky na J, tak Y psát ukazováčkem. Pokud bych byl zrovna ne levé půlce s prostředníčkem na F, tak bych psal Y malíčkem.
Pokud bych třeba psal POPQ, tak POP bych napsal normálně a pak přesunul ruku doleva, žz bych byl prostředníčkem na F a Q bych psal ukazováčkem. MOvq eax, IP by znamenalo něloikanásobné přesuny ruky.

(čili jakoby psát všemi deseti, ale když přijde na řadu neexistující levá, tak tam skočit pravou a ovládat s ní levou sféru, když zase přijde na řadu pravá ruka, tak tou pravou skočít doprava. Ale naučit se to bude asi docela dřina. )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny