Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sekání streamů

Dobrý den. Stolní pc, sice starší, snad 5-6 let, ale stále funkční. Moc tomu nerozumím, to se předem omlouvám, pokud se na něco " blbě " zeptám. Procesor Intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 @ 3.2 GHz. GPU Geforce 210. Operační systém Windows 10 Pro. Verze ovladače grafické karty 342.01 (NVIDIA). To jsou údaje, co jsem opsal z "NVIDIA GeForce Experience".
Sekají se mi streamy/videa. Po restartu pc jedou celkem v pohodě, jak kdy. Někdy 1 hodinu, jindy i 3-4 hodiny. Postupně sekají víc, až nejdou natáhnout vůbec a musím opět restartovat. Nedávno jsem reinstaloval ovladač a tenhle, 342.01 je údajně nejnovější. K pc mám ale zapnuty 2 monitory, stream/video většinou spuštěno jen jedno. Před lety mi to nedělalo. Co mám prosím, ještě udělat ? Krom toho, že vyhodit ten šrot z okna a koupit nový ? Vypnul jsem blokování reklamy - nepomohlo. Nevím, jak ještě něco další " vyčistit" . Vymazání cookies taky nepomáhá.
Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Existuje nejake "buffering", ukladani do mezipameti. Ted se mi stava, ze jakoby ma snahu natahnot t… poslední
phoenix1 25.06.2022 15:36
phoenix1

Existuje nejake "buffering", ukladani do mezipameti.

Ted se mi stava, ze jakoby ma snahu natahnot ten stream, ale "posune"se jakoby jen o 1 - sekundy a pak se sekne. Nemuze byt problem s tim ukladanim do mezipameti ? Je, prosim, nejaky navod, jak to opravit ? Dekuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru