Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC do 55 tisíc

Předražená a všehoschopná Alza je kyperský pofidér parazitující na hlupácích a mistrech vyzobávání občasných nízkých cen, kterými Alza občas podrazí konkurenci. To, že to jsou naivní a pokřikující zloději, to se ví už spoustu let.

Za montáž PC komponent účtuje Alza.cz 599 Kč od 19.05.2022. Od 28.12.2021 do 18.05.2022 byla cena 399 Kč. 599 Kč je o 50,1 % více než 399 Kč. Je evidentní, že měli stažené půlky, aby jim zákazníky požadující montáž PC komponent nepřebrala v rámci předvánočního šílenství konkurence.

To jejich nesmyslné výpalné za přepravu zboží na jejich kamennou provozovnu, to je vážně absurdní. Tohle si dovolí jen superhlupák mezi obchodníky a pak ještě hloupější šimpanzi, kteří ho napodobují.
Naštěstí tuto debilitu nenapadlo kopírovat obchodníky u kterých nakupuji. Budiž jim udělen čestný řád Nehlupáctví. On by totiž takhle okatě, provokativně a hloupě duplicitně přenášel své podnikatelské náklady na přepravu zboží na kamenné provozovny jen hloupý a drzý zloděj. Dočkáme se trhem vynucené změny a nějaká marketingová pipka na tom postaví další uřvanou reklamní kampaň.
Naštěstí to ještě nenapadlo zlodějský marketingový Žlutomodrý mor...rychlart... To je další adept na zápis do Guinessovy knihy hlupáctví.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny