Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zobrazování reklam v jiné domácnosti na jiném zařízení

Zdravím zkušené PC uživatele,

měl bych jednu zajímavou, záhadnou záležitost. Situace: včera koukám na mobilu na určité zboží na eshopu (ne v anonymním režimu), přijedu k rodičům a matka se zmínila o tom, co jsem hledal na internetu. Že se jí na to na tabletu zobrazily reklamy. (už se o tom zmínila i v minulosti) Jak je možné že se to děje, když se jedná o odlišné bydliště a odlišné zařízení? Cookies samozřejmě jednou za čas mažu atd.

Jediná souvislost - máme stejného poskytovatele internetu, město a od určité doby i stejný router. Tablet kdysi patřil mně - samozřejmě jsem ho před předáním uvedl do továrního nastavení a je přihlášena na svůj Gmail účet. Internet u rodičů byl předtím napsaný na mě. Ví nebo tuší někdo, čím to může být? Mám napsat dotaz poskytovateli internetu?

Teď jsem v nastavení Chromu ještě aktivoval "Do Not Track" (nesledovat), netuším jestli to pomůže. A nebo to je třeba těmi souhlasy s cookies, když to člověk odklikne, jestli jsem tím nedal nechtěně souhlas k bůh ví čemu?

Děkuji za jakékoliv nápady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak se zdá, že změna IP adresy u rodičů zatím pomohla. Pořád se jí zobrazují jen ty staré reklamy př… poslední
Archer C6 25.06.2022 22:50
Archer C6

Tak se zdá, že změna IP adresy u rodičů zatím pomohla. Pořád se jí zobrazují jen ty staré reklamy před změnou adresy. :) S tím, že jsem se tam raději zatím do jejich sítě mým mobilem nepřihlašoval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru