Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vykopírovat ze složky pouze sudé soubory v Total Commander?

Něco z praxe mé dílny... Je zajímavé, že starými zařízeními lze docílit vyšší kvality skenu, než u nových. Zařízení mám více a některá se blíží životností k 20 rokům provozu. Přesto novější technologie snímání podle mého vjemu kvalitativně vykazují horší výsledky. Vůbec nevidím smysl v nákupu malých domácích skenerů. Snad jen pokud někdo bydlí v malém bytě a na uložení zařízení má malý šuplík. Pak přijme kompromis dostupnosti za cenu nekvality skenu. Abych nesrovnával zdánlivě nesrovnavatelné, tak jako pro mne nepochopitelné a neakceptovatelné uvedu příklad, kdy zcela nová profi multifunkce Konica skenovala ve výrazně horší kvalitě než cca 17leté zařízení od konkurence... Mezi osvědčené a spolehlivé matadory patří např. CC-WC-WCP123-128-133_UG_cs.pdf (google předhazuje vtipné obrázky).
Tyhle staré stroje prý mají jinou technologii snímačů. Kdysi jsem se tím zabýval. Vysvětloval mi to pak technik, který to opravuje. Na základě jeho rady jsem pořídil a velká spokojenost.

Klidně ať se přidají další a podělí se o své zkušenosti. Budu rád naslouchat... :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny