Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vykopírovat ze složky pouze sudé soubory v Total Commander?

A3 miltifunkce je horší kvůli hromadnému přenosu dat po dokončení skenu (taky riziko ztráty dat při výpadku elektřiny). Tedy ono je možné průběžně odesílat v různých blocích tak, jak do toho ručně zasáhnu a odešlu do PC, ale pak čekám na přenos dat. Pak musím čekat, protože během přenosu dat multifunkce není schopna pokračovat ve skenování. V té velké bedně je nějaký základní HW (prostě 20 let nazpět). https://www.xerox.com/en-bq/office/multifunction-printers/workcentre-pro-133/specifications

Jak lze programově zautomatizovat, aby na OptiBooku nemuselo být ručně stisknuto HW tlačítko pro sken každé další strany? Např. vím, že sken stany trvá 5 s. K tomu přičtu dalších 5 s na otočení listu a znovuzaložení předlohy na sklo. K tomu 2 s rezerva. Celkem 12 s. Tzn. 5 stran za minutu. Za hodinu 300 stran. To je podle mne možná realita. Takže by se mi líbilo mít možnost nastavit, aby každých 12 sek. proběhla "autospoušť skenu".

Dost mne zarazilo, že následný SW ořez v PC u 250 stran trvá hodinu. Nemám s programovým ořezem zkušenosti. Vše nastavuji před začátkem skenování na multifunkci s tím, že nejprve skenuju liché a pak sudé strany.
Zde se chci zeptat - proč je prováděný až následný ořez po dokončení skenování na OptiBooku? Ve skenovacím programu určitě lze nastavit rozsahy pro ořez a podle toho je ukládaný výstup do PC, kde už by nemělo být nutné provádět další ořez.

Samotnou kontrolou a opravou textu jsem se dosud nezabýval. Až nazraje čas, tak zde položím dotaz a rád se poradím.
Díky za poskytnuté informace a přenesené zkušenosti. :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny