Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bezdrátová powerbanka

Dobrý den,

Potřeboval bych koupit bezdrátovou powerbanku. Jejich výběr je dost malý. Navíc, když nechci se solárkem, tak je ještě menší, ale nemůžu se rozhodnout, kterou vybrat, protože mají dost rozporuplné recenze.

Prosím o doporučení. Jak jsem řekl, kromě možnosti bezdrátového nabíjení nebo přes USB A, nic jiného nepotřebuji. Klidně bych si připlatil, ale nad 1000 bych nešel.

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jako že chceš aby se samotná powerbanka nabíjela bezdrátově nebo aby bezdrátově nabíjela mobil?
Kabrník 27.06.2022 09:37
Kabrník
Pochopitelně aby bezdrátově nabíjela mobil. Nabíjení samotné powerbanky logicky přes kabel. Problém…
MichalDM 27.06.2022 23:24
MichalDM
Ona bezdrátová powerbanka nemá moc význam. Při dobíjení musí být mobil na přesném místě což když pow… nový
Kabrník 05.07.2022 09:29
Kabrník
Sorry, zapomněl jsem zde napsat, že už jsem koupil tuhle Powerbank Swissten Black Core Slim 15000mAH… poslední
MichalDM 06.07.2022 13:16
MichalDM

Pochopitelně aby bezdrátově nabíjela mobil. Nabíjení samotné powerbanky logicky přes kabel. Problém je, že v podstatě všechny bezdrátové mají problém. Buď při bezdrátovém dobíjení dochází k velké ztrátě a mobil se nenabíjí, nebo ho nepodporuje, nebo se rapidně přehřívá (ať už powerbanka nebo mobil) nebo nefunguje vůbec. Jako, když to nebude podporovat, tak stačí USB A (jako doteď), ale vzhledem ke zmíněným problémům mám pochybnosti, jestli bezdrátovou vůbec kupovat.

Proto se ptám, jestli máte prosím Vás nějaké zkušenosti? Osobně znám pár lidí s powerbankou, ale nikdo nemám bezdrát. Proto bych chtěl vědět, jestli to má cenu vůbec zkoušet?

Ona bezdrátová powerbanka nemá moc význam. Při dobíjení musí být mobil na přesném místě což když powerbanku používáš při cestách není moc praktické. Ale jestli můžu něco doporučit, tak fast charge pokud to mobil podporuje. Dobíjení je pak rychlejší. Mám Samsung a lamax powerbanku a obojí to podporuje. Během 30 minut to dobije mobil na padesát procent.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru