Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Software na milimetrový papír?

Je to grafický editor. Pokud by se měla dělat další práce na monitoru, tak je lepší, když je mřížka pouze zobrazena a ve výsledném obrázku není. To "vytvořit" by bylo dobré, pokud byste si chtěl vytisknout papír s mřížkou a na něm potom něco dělat.
Vůbec nechápu, l čemu by mělo být nějaké "přichytávání k mřížce" dobré. Co by se mělo přichytávat?
Myslím si, že mnohem lepší by bylo napsat, čeho chcete ve výsledku dosáhnout a jistě byste měl odpovědi, jak toho dosáhnout, včetně případné vektorizace.
Rovněž nemám čas a všimněte se, že vám ochotně odpovídám. Nesmyslnou funkci pravděpodobně nenajdete u ničeho. Chtěl jste "milimetrový papír" a v PF si můžete vyrobit jakýkoli milimetrový papír. O ničem dalším jste v dotazu, na který jsem odpověděl nepsal.
Můžete si vzít hranatý štětec a "klikat body". Pokud si nastavíte zobrazit mřížku a nastavíte jí stejnou velikost, jako je velikost štětce, bude to klikání podobné, jako v Excelu. Já si myslím, že si nastavíte v Excelu buňky třeba 10x10 a potom nějakým buňkám uděláte jiné pozadí a z toho vám vznikne obrázek a chcete to dělat nějak jednodušeji.
Napište co děláte a co je výsledek.
Přichytávat k mřížce, není totéž, jako vyplňovat buňky v Excelu.
[95390-photofiltre-chytat-mrizka-png]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny