Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zhasnou obrazovky, po chvíli přestane hrát zvuk a počítač se restartuje

Ahoj, mám na Vás dotaz.

pořídil jsem si nový monitor MSI Optix MPG341QR (a od té doby to dělá). Něco dělám a z ničeho nic, zhasnou obě obrazovky (používám ještě grafický tablet), ještě chvíli hraje muzika a pak se počítač restartuje a dokud nepřepojím kabel do monitoru, tak funguje jenom grafický tablet. Přijde mi jako blbost, aby hardware, který je připojený DisplayPortem způsoboval restart počítače. Používám 1 a půl roku starou grafiku RTX3070 founders edition a rok starou základovku Z590 PRO MSI a rok starý procesor i7-11700k. Zkusil jsem jiný kabel, jiný typ kabelu i různě přeinstalovat drivery na grafice. Antivirus nehlásí žádný problém, se starým monitorem mi to nicméně nedělalo. Čistě technicky mě napadlo, jestli to nemůže způsobovat upstream připojený skrz USB.

Díky, hezký den

Filip

Předmět Autor Datum
Skús pozrieť Event Viewer(WIN+R a zadaj eventvwr) prejdi si všetko čo presne sa deje v čase pred reš…
KMX 24.06.2022 20:45
KMX
Tak jsem se nakonec podíval skrz sledování spolehlivosti a ten error začal vyskakovat až po updatnut… poslední
fch99 24.06.2022 21:42
fch99

Skús pozrieť Event Viewer(WIN+R a zadaj eventvwr) prejdi si všetko čo presne sa deje v čase pred reštartom. Takto zistíš čo Windows prinúti aby sa reštartoval a snáď ťa to posunie ďalej. Otvor si napríklad na mobile https://time.is/ a presne keď naskočí si zaznač čas kedy sa zobrazilo Windows reštartovacie okno aby si vedel presný čas na sekundy. Podstatné sú záznamy pred reštartom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru