Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Niečo podobné ako heureka.sk alebo heureka.cz

Ak ťa zaujíma aj trh mimo CZ/SK tak rozhodne treba sledovať napríklad https://www.amazon.de/ kde pre danú elektroniku máš cenu priamo od amazonu alebo to ich trhovisko slúži aj pre iné obchody. Zobrazíš si produkt a musíš isť trocha nižšie a na pravej strane máš "new from" rozklikneš a máš tam ponuky aj iných obchodov kde amazon slúži ako sprostredkovateľ. Už som takto niečo kupoval. Treba samozrejme sledovať aj cenu dopravy. Niekedy to iný obchod na amazone má lacnejšie ale doprava je vyššia čiže finálna cena horšia. Amazon má občas dosť výhodné ponuky, oplatí sa sledovať...

Ďalší dobrý web je https://www.idealo.de/ čo je ekvivalent našej heureky. Mne sa už viac krát vyplatilo kupovať od DE/NL/AT obchodu. Zarábajú viac ale elektroniku majú lacnejšiu ako dostať v našich obchodoch! Zaplatíš síce za poštovné dajme tomu 50€ ale u nás kúpiš za 350€ a u nich za 220€.

Ak hľadáš alternatívu pre heureku pre CZ/SK trh tak nepoznám nič čo stojí za zmienku. Alza je už znova dostupná na heureke čiže netreba sledovať zvlášť. Čo viem tak z väčších obchodov nie je súčasťou porovnania na heureke obchod NAY. Nijak zvlášť dobrý obchod. Čo sa alzy týka tak oplatí sa ich kontaktovať. Zvyčajne dajú najlepšiu cenu na trhu. Musíš na nich zatlačiť že buď dajú takú cenu ako chceš alebo okamžite ideš kupovať od konkurencie. Už sa mi stalo že alza dorovnala dokonca aj cenu nemeckého obchodu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny