Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobily a multi notifikace při více zařízeních

Tohle je ciste na tech aplikacich. Napriklad u FIO se posila overovaci instrukce do aplikace simultalne vsude, kde to ma uzivatel nastaveno. U AirBanky to posilaji jen na jeden vybrany mobil, rozumej jen do jedne aplikace, vic jich nastavit nelze. Nekomu vyhovuje vic pristup AirBanky a nutno dodat tento pristup ma vetsina bank, no mne vyhovuje to simultalni posilani, jak to ma FIO.

Jemu jde o neco jineho, aby mu treba ten Messenger prisel uplne vsude nebo jen do noveho mobilu a to si myslim nastavit nejde, pokud ma Messenger nainstalovany na vsech mobilech a nezakaze tam ty notifikace, budou chodit simultalne vsude. To ale tazateli take nefunguje a nekde to chodi se zpozdenim. To je proto, ze mobily ve stavu, kdy maji zhasnutou obrazovku, bezne uspavaji sitove sluzby a tudiz to prijde spis do stareho mobilu, se starym Androidem, kde to uspavani aplikaci a sitovych sluzeb nebylo tak agresivne nastavene, jak to ma dnesni Android.
Udelat se s tim nic moc neda, Android si to ridi sam a prostor pro nejake nastavovani uzivatelem nedava. Navic Google pocita s tim, ze ma kazdy clovek jen jeden telefon a tomu to rozhrani telefonu prizpusobuje.

Mam takhle dva mobilni telefony a funguje mi to nespolehlive take. Zkousel jsem s tim neco udelat, ale nikam jsem se moc nedopracoval. Pokud s tim takhle uzivatel nechce zit, ma podle meho nazoru jedinou moznost, odhlasit se na starych telefonech a pouzivat jen ten jeden novy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny