Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka JBL - nefunguje mikrofon

Dobrý den, mám dotaz včera když jsem hrál na ps4 tak mi spadl ovladač když jsem měl na hlavě tato herní sluchátka https://m.alza.cz/jbl-quantum-100-cerna-d5876146.htm , a bohužel když jsme zvedl ovladač a znovu si zapojil sluchátka tak mi už nefungoval mikrofon, zvuk mi jde ve sluchátka uplne normálně pouze nefunguje mikrofon ,když sluchátka zapojim tak mi to ve hře ukazuje tak sekundu ze mluvím ze jde mikrofon a potom zase nic, tak se chci zeptat v čem je chyba jestli je poškozeny koncem kabelu nebo cely kabel, pak me napadlo kdyby byla poškozena ta koncovka tak koupit takový ten jack jak se připojí konec kabelo do jack a druhou stranu Jacku do ovladače, kabel nejde od sluchátek oddělit, děkuji za odpovědi.

Změna předmětu, původně: Sluchátka JBL (host)

Předmět Autor Datum
Chapu to tak, ze ti spadl gamepad na PS4, do ktereho byly zapojene sluchatka. Ted nefunguje mikrofon…
RedMaX 23.07.2022 07:55
RedMaX
Prave už jsem zkoušel asi tři jiné ovladače a mikrofon bohužel nefungoval takže problém bude v sluch…
Bzumbzum 23.07.2022 14:18
Bzumbzum
nemůžu ten konec který je do sluchátek vypojit protože je udělaný na pevno Tohle jsem nepochopil. J…
Prasak 23.07.2022 14:57
Prasak
Nektere sluchatka maji odpojitelny kabel, to ma asi na mysli, ze jeho ne. Pokud si je stoprocentne… poslední
RedMaX 23.07.2022 16:19
RedMaX

Chapu to tak, ze ti spadl gamepad na PS4, do ktereho byly zapojene sluchatka. Ted nefunguje mikrofon ze sluchatek. Tudiz prvne vyzkousis s tim ovladacem jina sluchatka, abys zjistil, jestli mas rozbita sluchatka nebo gamepad. Potom vymenis nebo nechas opravit to zarizeni, ktere je poskozene.

Prave už jsem zkoušel asi tři jiné ovladače a mikrofon bohužel nefungoval takže problém bude v sluchátkach, prave ze problém je ze já nemůžu ten konec který je do sluchátek vypojit protože je udělaný na pevno a bohuzel už nemám od sluchátek ani účet takže prave hledám jiné řešení

Nektere sluchatka maji odpojitelny kabel, to ma asi na mysli, ze jeho ne.

Pokud si je stoprocentne jisty, ze problem je ve sluchatkach a zkousel ke gamepadu pripojit jina sluchatka a fungovalo to, tak nejspis vytrhl pri tom padu kabel respektive ten dratek, ktery obsluhuje mikrofon. Jack se da koupit, muze to dole u Jacka ustrihnout a napajet tam novy Jack konektor, ale vytrhnout se to mohlo i na strane sluchatek u mikrofonu a tam s tim pravdepodobne nic neudela.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru