Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Office ve Windows 7

Microsoft 2000 i 2003 by měly být bez problémů, 2003 jsem měl léta ve vistách (což je skoro totéž jako sedmy), 2000 má kolega v desítkách. Jinak neni důvod, aby nešla jakákoliv verze, která sedmičky nebo nižší požaduje (tj. nemá mezi požadavky 8, 8+1, 10 a podobně).

Libre office je potřeba vyzkoušet, když jsem usoudil, že bych chtěl 64 bitovou verzi (jeden dokument tak trochu sahal na maximum 2GB pro 32 bitové aplikace a blbě se s ním pracovalo (LO se musel po každé náročnější operaci s ním restartovat); měl jsem verzi pžibližně 4.4.4.4 a 64 bitů začínalo až pětkou), zjistil jsem, že podpora sedmiček je tak trochu podivná. Verze 5.něco nešla, tak jsem si řekl, že už sedmičky odpískali, ale pak o něco novější verze (začínající taky pětkou) šla jakoby se nechumelilo. Od té doby jsem po tom nepátral, vím, že v nových distribucích linuxu jsou verze 7.x a verze 4 nebo 5 jsou už značné historické relikty.

Radím vyzkoušet, 4.1 až 4.4 mám vyzkoušené, ale to je historický relikt (teda ony sedmičky taky, takže by to nemuselo moc vadit). Jo ještě čtu těch 32 bitů, tak to bude výzvou samo o sobě, programy na 32 bitů se už nově moc nedělaji. V případě LO to zkoušení stojí jen čas, u mickosoftu by to navíc ještě stálo nějaké peníze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny