Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přenosný reproduktor pro metal/rock

Mal som tú česť počuť viacero Marshall BT repro v cenách do 300€ a žiaden nezaujal. Predávajú hlavne retro vzhľad a zvuk ich až tak netankuje. JBL sa dosť predávajú a narovinu povedané je to zafarbený zábavný a v niektorých prípadoch prebasovaný zvuk navyše tie basy nevie dobre podať. Záleží akú chceš veľkosť a za akú cenu. Maličký lacný BT repro je výborný JBL GO. Trocha vyššie a väčší je FLIP ktorý hrá už pomerne slušne na tú cenu a rozmery. CHARGE je reproduktor ktorý ma nezaujal vôbec. Je to práve ten ktorému sa vyhni. Porovnával som ho napríklad proti JBL Xtreme 3 a XTREME je už iné kafe. Ten zvuk je vo všetkých ohľadoch lepší. Nehovorím tu o hlasitosti a sile basov ako kombo ukazovateľov pre random nenáročného poslucháča. Nebudem to tu opysovať dopodrobna ale rozhodne je zvuk XTREME lepší. Ak ti nevadí rozmer a cena tak odporúčam práve tento.

Za zmienku stojí aj: Audio Pro T3+ a Audio Pro Addon C3
Zatiaľ som ich nikde nepočul ale z mnoho ohlasov na internete by to mohlo byť fajn a kto vie možno lepšie ako XTREME nakoľko JBL to robí pre mainstream a za značku sa pripláca tak táto značka možno ponúkne viac.

Neviem ako to chceš s tým stereom. Samozrejme že sa to dá spárovať a rozmiestniť pre stereo ale je to z môjho pohľadu niečo divné, nepraktické robiť toto s BT prenostným reprom. Na takéto niečo to ani nie je určené. Ak chceš repro k PC tak klasické stereo repro napríklad https://www.edifier.com/product-r1700bts.html ale budeš mohol spraviť aspoň ako tak dobrú akustiku? Ak na to nemáš priestorovo tak je to blbé... Najlepšie reproduktory pre malú miestnosť sú slúchadlá :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny