Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O2 TV přestal podporovat přenos přes Chromecast

Ahoj,neřešil jste někdo již asi měsíc starý problém se streamováním O2tv z mobilu přes Chromecast do TV?
Nemám chytrou TV, Chromecast cca 4 roky starý, používal jsem ho ke streamování O2tv z mobilu přímo přes appku O2tv.
Nyní vývojáři appky na googleplay reagují na naštvané komenty, že již skončila podpora Chromecast - O2tv.
Nevyřešila by to starší verze appky O2tv? Asi 2 jsem si zkusil stáhnout a nainstalovat, ale ikonka streamování se v appce neobjevila.
Díky moc, Rosťa

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já jedno řešení objevil. V Chromecast Google TV v obchodě Google v kategorii Přehrávání a úpravy vid…
PetrKa 14.12.2022 13:47
PetrKa
Já mám Google Chromecast 3 a tam nic instalovat nejde.... Takže jsem byl donucen to vyřešit zakoupen… nový
host 14.12.2022 16:51
host
Je to od O2 pěkná srabárna,ale dá se to snadno vyřešit během pár minut,pokud máte chromecast 4.Na 3… poslední
honjur 18.04.2023 19:17
honjur

Já jedno řešení objevil. V Chromecast Google TV v obchodě Google v kategorii Přehrávání a úpravy videa je KODI. Po instalaci Kodi stáhnout české a slovenské doplňky a pak v doplňcích videa je O2 Tv. Zde už jen v nastavení doplňku vyplnit přihlašovací údaje a koukat na TV.

Je to od O2 pěkná srabárna,ale dá se to snadno vyřešit během pár minut,pokud máte chromecast 4.Na 3 to nejde.Čtyřka má vlastní paměť,takže stačí stáhnout do mobilu někde z netu instalační soubor na O2 tv.Po chvilce hledání ho někde objevíte.Může být klidně i slovenská verze je to úplně jedno,prostě si pak změníte jazyk.Poté je třeba stáhnout z google play do mobilu i do chromecastu nějakou apku na přeposílání souboru mezi mobilem a tv.Např. "Send files to tv" a přes něj přeposlat instalační soubor O2 tv do chromecastu.Poté jej nainstalujte a je hotovo.Pokud se vám nechce spustit instalace,tak budete muset zapnout možnosti pro vývojáře a v nich povolit režim ladění přes USB.Možnosti pro vývojáře zapnete v Nastavení>Systém>O zařízení a pak několikrát poklepat na Sestavení operačního systému Anroid tv.Poté Možnosti pro vývojáře naskočí normálně v Nastavení >Systém >Pro vývojáře.Po skončení doporučuji je zase vypnout a nehrát si tam s dalším nastavením,pokud mu nerozumíte. Samozřejmě lze postup použit i na další aplikace,které nejsou z nějakého důvodu v google play na chromecastu. Přeju hezké sledování O2 tv :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru