Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Šablona Blue Jeans pro Blogger.com

Zdravím,

Na blogu, spuštěném na systému Blogger.com používám šablonu Blue Jeans od Infocreeku. Problémem je ovšem určení času a data publikování příspěvku, které se zobrazuje v záhlaví každého článku. Šablona má však ve štítku jenom přednastavený text "undefiend undefined undefined". Když jsem něco o tomhle problému hledal, zjistil jsem, že je u uživatelů používajících tuto šablonu častý.

Rada zněla jednoduše: prostě si naklikat určitý formát data v administraci, bez zásahu do kódu. To nefungovalo. Sice jsem úplně nepochopil, jestli to může být libovolný formát nebo konkrétně den-měsíc-číslo-rok. V každém případě i při testu tohoto konkrétního formátu to nevyšlo a na blogu zůstává "undefined undefined undefined".

Podle jiné rady jsem měl odstranit jistou část kódu, za posledním HTML tagem šablony:

Edit this page (you have permission)
Edit this page (if you have permission) | Report spam
Google Docs -- Web word processing, presentations and spreadsheets.

Pak už mělo stačit nastavit v administraci formát data a všechno mělo být v pořádku. Objevila se sice vylepšená verze návodu, kdyby se někomu po tomto kroku objevila XML chybová zpráva. Mým problémem ale je, že nic takového jsem za posledním tagem nenašel.

Budu vděčný za vaši pomoc (mimochodem, o HTML ani CSS nemám ani tušení; šablonu jsem si vybral právě proto, že umožňuje mít slušný design i bez vlastní znalosti programování). Něco o šabloně a diskuze kolem některých jejích nedostatků je zde: http://blogger-templates.blogspot.com/2008/03/jeans .html - snad by vám to mohlo pomoct ke zformulování odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny