Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prirodzená agregácia 1:8,10 a agregácia napr. 1:40,50

agregace přece funguje jinak.
pišta má novou optiku a raduje se z přípojky 1gbit. soused aby nezáviděl si pořídil totéž. plus pár dalších (8) se o tom dozvědělo a oni chcou taky gigabit.
ale poskytovatel není debil a nebude kvůli nim rezervovat a platit 10gb přípojku, má pro ně jen 1gb s agregací 1:10

řidič pišta přijde ve 22:00 z domů a sviští mu to plných 1gb, není ničím omezovám, protože ponocující děti si pouští leda mobil pod peřinou (jednotky mb/s - a to ještě jen občas)
řádně pracující si chce ráno stáhnout diskografii country a je v hajzlu: děti paří minecraft, půlka rodičů má tele-tele přes teams, mladší děti stahují hry, staré děti instalují linuxy či windows 12 jak šílené. jenže kvůli agregaci má každá připojená domácnost max 100mbit, protože konflikty o současný přístup mohou nastat u 10 zákazníků najednou.

pišta nelení a nabonzuje souseda, co kouří na balkóně vedle něj, že stahuje zakázaný obsah a čte respekt.
1) uvědomnělý poskytovatel buď přehodí podezřelého čtenáře do group potížistů, přes jiné připojení, s agregací 1:666. to znamená, že až 666 nebezpečných vyvrhelů se pere o současný přístup, proto mají mezi sebou mnohem častější konflikty (požadavky na pásmo), to nejde brát jako 1/666.

2) anebo uvědomnělý poskytovatel nechá nebezpečného čtenáře zavřít, až tento zčerná. a pištovi se sníží agregace na 1:9.

myslíš, že má smysl to psát pištovi po desáté, když sem chodí půl roku s jednou blbostí pořád dokola?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny