Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dešifrování souborů .vvew po napadení počítače virem/malwarem

Ne, nic jsem neinstaloval, nestahoval a navíc mám antivirus (ano, samozřejmě, ten zákeřnější malware a viry neodhalí)! Ale nepřesvědčujte mě o něčem, co vím, že bylo jinak. Nic špatného jsem nenainstaloval, nestahoval a NEBO SI TOHO NEJSEM VĚDOM - tedy mohlo to být v rámci e-mailové přílohy, v rámci facebooku a podobně, neboť primárně mi někdo napadl Facebook a odtud se nejspíše dostal nějak do mého počítače!
A co myslíte tím i cituji: „Pracuješ uživatelsky s maximálními právy k systému“? Že vlastním nelegální software? To rozhodně ne, mám legální software, aktivovaný, zaplacený na mém druhém počítači zásadně vše jen zaplaceno, na prvním mi momentálně nefunguje systém, pokud narážíte na to (v rámci nedávno řešeného problému).

1. Přeinstalování systému mi absolutně nepomůže v dešifrování a obnovení dat (navíc virus a malware jsem už dávno odstranil z počítače)
2. ...
3. Obnovit data ze zálohy? Myšleno jak? Já měl disk se zálohou k PC právě připojen, neboť jsem s ním pracoval a ona data jsem na něj během dvou dnů přesouval!

A ze zálohy myslíte jakože jak? MOJE DATA MAJÍ KOMPLETNĚ VELIKOST TŘÍ 3TB DISKŮ - TO ZNAMENÁ, ŽE MÁM NĚKDE ZÁLOHOVAT VŠECH 9TB JEŠTĚ NĚKDE JINDE? Poměrně nereálné. Navíc na jednom disku byla právě ona záloha všech dat, tento disk byl právě ale k PC také připojen, takže i zálohovaná data byla samozřejmě rovněž dešifrována!!!! O jaké záloze nebo radě „obnovit data ze zálohy“ tedy vlastně mluvíme?

Děkuji moc!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny