Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dešifrování souborů .vvew po napadení počítače virem/malwarem

Souhlasím, ale zkrátka už se stalo...

Ale určitě lze data nějak rozšifrovat zpět. Na internetu jsem četl, že to lze podniknout nějakými kroky, které budou možná složitější a na delší dobu (tzn. přenastavení registrů, různých nastavení v PC, kterým již nerozumím), a data lze obnovit dle mě určitě a klidně si za to nějakému POČÍTAČOVÉMU GURU, který těmto nastavením registrů apod. rozumí!

Určitě nemohou být data jen tak zničena, bude se jednat jen o nějaký složitější algoritmus šifrování. Když jej šlo zašifrovat, musí jít i odšifrovat. Co jsem se díval na internetu na rady a videa, jak to lidé dešifrovali, tak jim to šlo. Pomocí přenastavení v registrech a různými nastaveními, případně pomocí softwarů, ale do toho se pouštět nehodlám, neboť jsem zkoušel a některé kroky mi neseděly dle rady na internetu, takže by to nemělo význam, ač bych to rád dokázal.

Jak říkám, určitě data nejsou zničena, jsou jen šikovně zašifrována a na internetu se to ve videu podařilo jiným napravit. Na to jsou ale mé znalosti o registrech apod. poměrně krátké a raději se do toho pouštět nebudu a pokud je obnovit lze, což lze, I KDYŽ SLOŽITĚJI, tak to přenechám někomu jinému, případně Vám a prosím tímto o radu.

Děkuji moc

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny