Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr telefonu

Tak ja jsem naopak pro open source, takze Apple iPhone nechci prave z toho duvodu, ze to neni, co chci. Ale hlavni duvod je cena. Proste mi prijde, ze cenovka na iPhonu je pro tak obycejnou vec jako je telefon neobycejne vysoka.
Nezpochybnuju, ze nekdo to muze videt opacne a to, ze cena, za vec, kterou tak casto pouziva, vysoka neni. Jako proc by ne, ale pro me osobne neni idealni ani iPhone ani Android a tak volim to, co me bude stat mene penez.

Mimochodem, to tvrzeni, ktere bezne slysime: Apple = closed source, Google = open source, neni to pravda. Vubec. Apple sice je closed source, ale Google Services na kazdem Androidu jsou take closed source, tudiz nikdy nebudes mit kontrolu, co a kam odesila iPhone ani zadny androidovy telefon. Akorat Google jsou svine a podvodnici, kteri v tom umeji chodit, takze nikde nezminuji, ze je jejich system na kazdem Androidu uzavreny, ale zminuji mazane samotny Android, ktery je otevreny, ale proste to neni cely kod. (Podivej tady v te diskuzi, jak na to uzivatel ST naletel presne tak jako mnoho jinych.)

Vzhledem k tematu je to ale jedno, tazatel chce telefon do 5K, je zrejme, ze pujde do Androidu, akorat nedostane ty vlastnosti, ktere od toho chce, protoze i u Androidu by dneska musel dat vic. Co jsem to studoval, tak prvni pomerne zajimavy telefon, co se tyka vybaveni v pomeru k cene je Samsung Galaxy A52s 5G, ovsem bud musi byt z neceske distribuce nebo si musi zajemce pockat, az zase udela Samsung akci a bude ve sleve za tech necelych 8K. Za beznou cenu ceske distribuce (10K) je to prilis drahe a nebral bych ho na miste zajemce o novy telefon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny