Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr telefonu

V telefonech musi tak jako tak nejaka "dira" byt, protoze bezdratove nabijeni stale neni standardem a mimo jine bezdratove nabijeni prinasi zbytecne navysovani tloustky telefonu, ktera se projevi bud celkovou tloustkou nebo je na ukor velikosti baterie.
Pokud tam teda je dira na USB-C (mimochodem kvuli USB-C bych musel vozit dva kabely, protoze ostatni zarizeni typu sluchatek mam na microUSB), tak ocekavam, ze v telefonu bude radic USB3.0, ktery je o mene nez 1 dolar drazsi nez-li levnejsi radic USB2.0. V celkove cene telefonu je teda uplne jedno, kdyzby tam vyrobce dal USB3.0. Nicmene u naproste vetsiny telefonu je pouze USB2.0.

Co se tyka bezdratoveho prenosu, tak ano, je to pohodlne a doma jsem se take naucil prenaset do PC fotky skrz domaci wifi sit. Jenze pak jedu na chalupu, kde wifi nemam a potrebuju to do pocitace stahnout kabelem a stare USB2.0 neni designovane na dnesni objemy dat. Je zcela "out", ze s timto zastaralym rozhranim vyrobci stale v telefonech operuji. Je to vlastne to, co me nuti setrvat na letitem Samsungu Galaxy S4. Zde mam USB2.0 take, ale alespon to ma microUSB, takze muzu na nabijeni vozit jen jeden kabel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny