Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr telefonu

Je evidentní, že právě to mu vadí. Přitom to stačí přijmout jako prostý fakt a neřešit to.

Hmmm, díky za udělený titul, poblázněný neuživatel, který nemá rád obtížně rozebíratelná zařízení (praskající plasťáky a podobné slepence) a cíleně tyhle nešvary a sviňárny bojkotuje.

Fascinuje mě ta zákaznická odhodlanost podporovat ty nešvary všemi způsoby a ještě se s tím smířit. Tak aspoň, že ta předražená elektronika státu sype na daních. Dík!

Pro tazatele. Ty levnější bazmeky z oficiální distribuce, s cenou maloobchodně okolo 5000 Kč s DPH se dají koupit za 3000 Kč s DPH. Úměrně tomu ty za 8000 lze za cca 5000 Kč. Více za to nemá smysl dávat a už vůbec ne podporovat nesmyslně předraženou elektroniku. Nutné je vybrat něco s uživatelem vyměnitelnou baterií. Něco umí Samsung plný bloatware. Je to v zájmu peněženky zákazníka. Více radit nebudu.

Ještě důležitý dodatek. Na chatě a na dovolené má chlap nahánět hezké holky. A ne nerdsky trpět nějakými vlastnostmi elektroniky a vlastní obsesí (např. nutnost být on-line, pracovat atd.). Pak se nedostaví kompulzní rizikové stavy často vedoucí k nesmyslným nákupům elektroniky. :i:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny