Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr telefonu

Napsal bych to jako "mimo téma", ale rozhazuje to odstavce.

---------------------------------------------------------------------

Jsem rád, že se to tu nezvrtlo. Než mě někdo vulgárně otituluje, tak pár spokojencových myšlenek (třeba to bude někoho inspirovat k zamyšlení se). Jinak rozum do hrsti a svobodu všem…

Když PC běží, tak je podružné, za jak dlouhou dobu se data přenesou. Ten čas využiju a vyřídím v klidu kanceláře i to co ostatní smolí na čínských krámech, když do mě bezhlavě vráží v ulicích. Z hlediska bezpečnosti věřím víc Linuxu na PC, než nějakému záměrně zahnojenému systému poznamenanému úhlavním nepřítelem. Proč si do mobilu tahat to, co můžu vyřešit v klidu a pohodlí kanceláře... a hlavně díky bezpečí na PC s Linuxem?

Je to především o tom, co se lidem prohání hlavami. Nejenom zblblý člověk si kolikrát koupí i to co nepotřebuje. V mém případě jsou to operátory vnucované datové služby, jako nedílná součást hlasových tarifů. Tohle je fakt hnus, který by měl nekompromisně řešit Český telekomunikační úřad, protože zákazník má mít možnost volby, zda chce či nechce data. Člověk by nevěřil, jak dobře se dá těmi 6210kami služebnictvo ošéfovat. Skype komunikace umožňuje o řády lepší zvukovou kvalitu.

Je zajímavé, že samotná data získat lze. Důvod je prostý. Prostřednictvím dat se dost vydělává. Máme téměř nejdražší služby. Netrpím nutkáním být on-line. Vše ostatní se dá vyřídit z PC. Málokdy je třeba telefonovat (ukažte mi smartphone, který má kvalitní zpracování hlasu a zachová jeho přirozenost). Vždyť jsou to všechno chrchlátka s nákladově ořezaným HW a bohužel to neřeší ani externí mikrofon/sluchátka/HF. Dřív byly chlubivé masírky s „clear sound“, ale dnes se už raději mlčí. Stejně se nám tady rozmohl při telefonování takový nešvar – „pokud něco po nás chcete, tak nám napište e-mail“.

V základu stačí Fio IB na PC (bývalo mnohem lepší v původní verzi). Tu stávající připravenou pro mobily, tu nám byl čert dlužný. Přitom není vůbec špatná, když to porovnám s IB ostatních bank. Vůbec není nutné používat SMS autorizaci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny