Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr telefonu

co se vám stane, když náhle přijdete o smartphone?

Jak psal Wikan, koupim si novej, to je to posledni. Horsi je, ze novej telefon vybiram uz dva roky a furt zadnej, kterej bych chtel, nemaji. Tebe to miji, ale je to poradna veda: uz jsem tu zminoval rozhrani USB2/3 a ze chci to lepsi. Dalsi problem jsou SD-karty, chci to, ale nove telefony uz slot na SD nemaji. Ty nove telefony jsou prilis velke, nevejdou se mi do kapsy. Nekterym chybi Jack konektor, sice jsem zvykly na Bluetooth, ale mam i bezna sluchatka a tudiz tam chci ten konektor. Dalsi vec je ten BT a kodeky pres ktere funguje, nektere telefony maji LDAC, nektere aptX, takze musis mit i stejny typ sluchatek. Ja sluchatka mam, takze musim prizpusobit koupi telefonu. A to jsem nevyjmenoval stale vsechno, v cem se jednotlive telefony lisi. Chci ideal, ale nemuzu ho sehnat, tak zustavam na starem founu. Pokud by se rozbil, tak bych musel udelat kompromis.

Kradez telefonu neprichazi v uvahu, to je dneska dulezitejsi nez obcanka, dobrovolne bych zlodejovi telefon nedal, musel by me rozsekat tak, ze bych skoncil v nemocnici, abych se ho vzdal. ;-)
Edit: Nove uz maji funkce samosmazani dat, ja to na telefonu nemam aktivni, ale obsah telefonu je jako obsah PC, taky zalohujes a nechces prijit o data treba i pri pripadnem vykradeni bydliste.

Edit2: Jsem zapomnel, ty sluzby jako Steam nabizi jednorazove kody, ktere si ulozis na bezpecne misto a pri rozbiti telefonu a naslednem zkopirovani dat do noveho, to autorizujes prave tim jednorazovym kodem, tim zustava zachovana duveryhodnost, ze jses to stale ty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny