Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Oplatí sa AlzaErgo držiak TV?

Nazdar, má niekto osobnú skúsenosť s produktami spomedzi AlzaErgo? Potrebujem kúpiť držiak na TV 65" OLED čiže ľahký max 25kg panel ale kľudne nech je predimenzovaný na poriadnu váhu. Musí to byť nastaviteľný držiak. Po troche hľadania vidím ako dobrú voľbu buď AlzaErgo alebo Stell.

Presnejšie tieto:
Stell SHO 2051 SLIM - https://drziaky-a-stojany-na-tv-a-monitory.heureka.sk/stell-sho-2051-slim/#prehlad/
AlzaErgo M610B - https://www.alza.sk/alzaergo-m610b-advanced-klbovy-37-80-d6218702.htm

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Rozhodol som sa kúpiť Stell SHO 2051 SLIM. Variant AlzaErgo nebude určite nič vyslovene zlé ale za t…
KMX 13.08.2022 14:13
KMX
Díky za info. Jo, jsou to zelení zloději. Heureka prozrazuje, že Maclean MC-881 byl před rokem 15.…
ST 13.08.2022 18:13
ST
S otravným vrešťanom treba jednať presne tak ako jedná on. Ja proti nim obecne nič nemám a nakupujem… poslední
KMX 14.08.2022 14:32
KMX

Rozhodol som sa kúpiť Stell SHO 2051 SLIM. Variant AlzaErgo nebude určite nič vyslovene zlé ale za tú cenu sa viac vyplatí STELL. Rozhodla hlavne cena ale aj fakt že AlzaErgo je pochopiteľne rebrand kus nejakého výrobcu. Cez Yandex Images som sa dopracoval k tomu že AlzaErgo M610B Advanced = Maclean MC-881. Sú identické do najmenšieho detailu. Podľa histórie ceny na heuréka obe produkty sa začali predávať od februára 2021. Alzáci tam drbli cenovku 59€ a väčšinu času predávali za túto cenu. Maclean sa začal predávať od 37€. Takže za nálepku AlzaErgo sa platí +60% :-D
https://drziaky-a-stojany-na-tv-a-monitory.heureka.sk/alzaergo-m610b-apw-egtmm610b/#prehlad/
https://drziaky-a-stojany-na-tv-a-monitory.heureka.sk/maclean-mc-881/#prehlad/

S otravným vrešťanom treba jednať presne tak ako jedná on. Ja proti nim obecne nič nemám a nakupujem tam často. Zmieril som sa s tým že treba hrať tvrdo presne tú istú hru čo hrajú oni. Samozrejme výhradne v rámci legálnej roviny rovnako ako to robia aj oni. Napríklad ale ten nárast ceny nemôžeme dávať za vinu predajcom. Ich tovar má rovnakú hodnotu ako predtým. To peniaze stratili hodnotu. Centrálne banky "pomáhali" a tu je výsledok. Veľa peňazí naháňa málo tovarov a služieb. Pozrime sa aké čísla nám centrálne banky, štátne a neštátne inštitúcie tlačia do hláv. Pozrime sa okolo seba, aká je reálna inflácia? Trebarz v oblasti audiotechniky som videl mnohé produkty o ktoré mám záujem aj stovky percent cenový nárast. Myslím že mnohé bizarné ceny nakoniec prasknú a síce sa nevrátia späť do obdobia pred 2020 ale nemyslím že bude možné aby sa niečo predávalo za +X00% ako to u niektorých položiek dnes je realitou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru