Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o navrhnutí herního pc do 30 000.

Co se tyka pocitace LYNX, tak bych si na tvem miste kladl otazky:

Na jake frekvenci pracuji pameti, ktere v pocitaci jsou? Uvedena je pouze velikost pameti, ale ne frekvence.

Co je to za SSD? Uvedena je pouze velikost a ze je to SSD do M.2 slotu, nikde nevidis jaky to ma vykon.

Co je tam za zdroj? Rozdily jsou pritom velke, kvalitni zdroj vydrzi i vic jak 10 let, obycejny sotva prezije dvouletou zaruku.

Jaka je tam deska? Ma deska slusne provedenou napajeci kaskadu nebo to je deska typicka do kancl pocitace, kdy se to pri vyssim zatizeni muze i restartovat?

Jak je resene chlazeni procesoru? Bude tam kvalitni chladic nebo boxovany od Intelu, jez bude mit pri vytizeni problem to uchladit a bude se to prehrivat?

---
Protoze se u LYNX na vetsinu dotazu odpovedi nedockas, byl bych s tou hotovou sestavou opatrny. Nerikam, ze musi byt spatna, ale kupujes tak trochu zajice v pytli.

---

utáhl i nějaké náročnější hry na vyšší detaily

Nezminujes jake hry na jake detaily, ale mas predvybran 165Hz monitor a to se obavam, ze neni monitor, kde by mainstreamova karta typu RTX 3060 zvladla tak vysokou frekvenci na vysoke detaily, pokud se jedna o narocne tituly. Sice tomu pomuze to, ze je to pouze fullHD monitor, nicmene z jake vzdalenosti budes koukat na 31" fullHD monitor? Protoze z bezne vzdalenosti, tak jak mame bezne pred monitorem na stole klavesnici a mys, uvidis na takovem monitoru jednotlive pixely a ta kvalita, kterou od toho pozadujes, prijde vnivec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny