Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úprava pagination v návštěvní knize

Dobrý den,

doufám, že píšu do správné kategorie, ale na svém webu mám zveřejněnou tuto návštěvní knihu https://github.com/taufik-nurrohman/flat-file-guestbook . Nicméně jsem zjistil, že má “špatně“ nastavené stránkování (pagination) příspěvků, které se při více stránkách nezkracuje, ale stále vypisuje všechny stránky.

Napsal jsem autorovi knihy, který mi do dvou hodin odpověděl https://github.com/taufik-nurrohman/flat-file-guestbook/issues/2 . Nicméně z jeho odpovědi jsem moc nepochytil. Prý si mám modifikovat stávající soubor knihy na jeho uvedenou funkci pro stránkování. Zkoušel jsem nahrazovat jednotlivé proměnné v jeho funkci a následně ji vkládat do knihy. Bohužel v PHP nejsem vůbec zběhlý, takže mne napadlo napsat sem.

Doufám, že je tato úprava stránkování nějak možná. Kniha nevyžaduje databázi, takže si ji může kdokoliv stáhnout a ihned začít testovat.

Bohatě mi postačí, když se stránky nebudou vypisovat všechny (př. 1 2 [3] 4 5 ... 20 ) .

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Předmět Autor Datum
Zkoušel jsem nahrazovat jednotlivé proměnné v jeho funkci... Já bych nahradil celou funkci pager. A…
host 23.08.2022 11:39
host
Jak jsem psal, tak v PHP jsem jako ryba na suchu. Tak nějak chápu princip (dokážu si představit, jak… poslední
SGvagon 23.08.2022 12:47
SGvagon

Jak jsem psal, tak v PHP jsem jako ryba na suchu. Tak nějak chápu princip (dokážu si představit, jak by to mělo fungovat) , ale něco v něm napsat aby to fungovalo bohužel ne (kupoval jsem i knížku o PHP ) . Nerad žádám někoho, aby udělal všechno za mě, ale v tomto případě pokud tomu někdo rozumí a zvládl by to levou zadní (např. podle toho autorova návodu skrze jeho funkci) , byl bych za jeho práci klidně i zaplatil. Jinou alternativní flat file Návštěvní knihu jsem bohužel nenašel, která by obsahovala spam ochranu a dala se jednoduše upravit pomocí CSS.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru