Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem YouTube Premium - členstvo pre viacero zariadení

Nazdar, poradí niekto ohľadom YouTube Premium(YP)? Zvažujem túto možnosť z dôvodu blokovania reklám v smart TV bez androidu(nemožnosť inštalovať SmartTubeNext). Na desktope mám Brave + uBlock Origin. Na mobile mám Vanced. Ak chcem pustiť niečo v TV, tak ma to neskutočne vytáčajú otravné reklamy - už chýba len zelený mimozemšťan aby to bolo "dokonalé". Mám TV s LG WebOS 6, alternatívna YTB app neexistuje. Možnosť DNS(ads-free) nefunguje. Takže jedine platiť YP. Cena niečo cez 7€ ma nezabije ale ročne je to 84€ takže sa snažím riešiť to štýlom že sa dohodnem s niekým ďalším a budeme jedno Google konto s YP prevádzkovať na viacerých TV a predplatné si rozdelíme. Je to ale reálne možné? Nemá YP nejakú ochranu proti tomu aby jedno konto využívalo viacero domácností? Na ich stránke čítam že nie je problém prevádzkovať až na 10 zariadeniach https://support.google.com/youtube/answer/6308288?hl=en

Předmět Autor Datum
Na otázku odpověď nemám, ale opravdu chceš vyhazovat peníze za YP? Není jednodušší vzít HDMI kabel,…
RedMaX 03.09.2022 09:48
RedMaX
Ide o cenu. YP za 7€/mes je už pomerne veľa vzhľadom nato o čo sa jedná. Ak by som sa dohodol a rozd…
KMX 03.09.2022 11:13
KMX
Spuštění Youtube a přepínání kanálů by šlo i BT myší a vyhledávání softwarovou klavesnicí, takže to… poslední
RedMaX 03.09.2022 12:14
RedMaX

Na otázku odpověď nemám, ale opravdu chceš vyhazovat peníze za YP?

Není jednodušší vzít HDMI kabel, jeden konec píchnout do televize a druhý do počítače? Jednoduše můžeš sledovat i Youtube na TV s uBlockem a bez reklam. Jinak se taky dá pořídit nějaký minipočítač nebo Android TV stick a pořešit sledování na TV přes to.

Ide o cenu. YP za 7€/mes je už pomerne veľa vzhľadom nato o čo sa jedná. Ak by som sa dohodol a rozdelil by sa poplatok na 2€ mesačne tak to už je v pohode. Ročne by to vyšlo dajme tomu 12€ a to už stojí za tie peniaze, až taký držgroš nie som :-D

YTB cez HDMI pripojený do PC som už mal. Používal som toto riešenie 3 roky a áno bolo to použiteľné len to nebolo až tak pohodlné na ovládanie, musel som mať v tú istú dobu zapnuté obe zariadenia a zase ďalší ovládač(mini BT klávesnica). Ak by som mal YP tak ovládam ovládačom od TV, pohodlne s magickým ovládačom(ovládanie pohybom) je to super, stačilo by zapnúť TV, podržať klávesovú skratku na ovládači a za pár sekúnd mám spustenú ľahko ovládateľnú YTB aplikáciu bez reklám.

Android TV stick a podobné mini PC som tiež zvažoval len je to zase ďalšie zariadenie a ak by to malo aj výborne fungovať tak to nebude lacné. Tie lacné krabičky do 100€ za veľa nestoja z mojich skúseností.

Spuštění Youtube a přepínání kanálů by šlo i BT myší a vyhledávání softwarovou klavesnicí, takže to nepovažuju za nevýhodu, jestli mít myš nebo ovladač k TV.
Já jsem příliš velký škrt, abych Googlu dal byt jedinou korunu, takže i 2E za YP je moc. :-)
No, stejně mám PC zapnutý celý den, tak pro mě to problém není, ale chápu, že když bys musel PC zapínat, že to je jednodušší jen zapnout TV a spustit Youtube. Poradit nedokážu, jestli to ty zařízení současně umí, tak nevím, jak by Google mohl zjistit, že to nejsou lidé v jedné rodině. Mobil přes LTE a domácí wi-fi máš taky úplně jiné sítě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru