Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blokování stránek před sebou samým

Ahoj, prosím vás rád bych vás požádal o radu. Chci sám před sebou zablokovat na PC určité internetové stránky. Již jsem si je zablokoval v souboru hosts, ale jak už to bývá když má člověk klíče lehce si otevře a bohužel není problém hosts upravit vložením #. řešení by bylo vytvořit uživatelský účet a požádat někoho ať zahesluje admin účet a heslo mi nesděluje, to je ale nepraktické při instalaci programů atd. Ano další lepší řešení je pracovat na své sebekázni a prostě odolat, navštívit psychologa atd. Nenapadá někoho nějaký dlaší způsob prosím? V routeru od VDF bohužel blokovat stránky nelze.

Předmět Autor Datum
prodej pc nebo ho věnuj vesničce sos. najdi si nějaký normálnější koníček. nebo práci.
lední brtník 13.09.2022 22:42
lední brtník
Pořiď si nějaký laciný počítač se dvěma síťovkama (asi jedna na desce a jednu kartu dokoupíš), nasta…
gilhad 13.09.2022 23:27
gilhad
Hodně štěstí. Bojuj. poslední
Randomak 14.09.2022 00:07
Randomak

Pořiď si nějaký laciný počítač se dvěma síťovkama (asi jedna na desce a jednu kartu dokoupíš), nastav ho jako router, co bude ty stránky filtrovat a připoj svůj počítač přez něj k tomu VDF routeru.
Pak udělej uzamykatelný ochranné štíty přez ty ETH dráty jak na něm, tak na routeru, (aby se s nima nedalo šíbovat,) zavolej kamaráda na to zaheslování admina na tomhle mezičlánku a pak router i mezičlánek zamkni fyzicky a dej mu všechny klíče.

Sice to stejně není 100% ochrana a stojí to prachy a námahu, ale tak to bude kdykoli se budeš snažit ochránit sám proti sobě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru