Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuková karta

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdejších expertů, jestli by mi zodpověděl jednoduchou otázku. Potřebuji externí zvukovou kartu, ale aby měla v sobě nějaké slušnější DAC převodníky 24/192 ES SABRE, bluetooth aptx (používám B&W PX7), linkové výstupy pro aktivní PC reproduktory, slušnější výstup na sluchátka (AKG K701, Senn HD800), samozřejmě integrovaný zesilovač.

Děkuji

Předmět Autor Datum
To je otázka na audiofily, to já nejsem. Nejlepší bude, když napíšeš rozpočet a jakou repro soustavu…
Lukas1982 17.09.2022 20:41
Lukas1982
Sluchátka jsem už napsal na čem poslouchám :) No jako reproduktory k PC mám Edifier S1000MKII. Hlavn…
SoundCarD 17.09.2022 20:52
SoundCarD
https://www.muziker.cz/behringer-studio-xl Určitě ale počkej na jiné názory, hlavně co se týká zvuko…
Lukas1982 17.09.2022 20:59
Lukas1982
No, bude to cesta dlouhá... best-desktop-dac-amp-combo Něco v tomto stylu - DAC AMP v jednom. Ješt…
SoundCarD 17.09.2022 21:22
SoundCarD
bluetooth nemá žiadna zvukovka,existujú zvukovky s wifi rovnako aj mikrofonne sústavy bez káblov a t…
audax mobile 18.09.2022 10:39
audax mobile
Z dotazu mám trocha chaos. Chceš za každú cenu DAC/AMP v rámci jedného zariadenia? Odporúčané riešen… poslední
KMX 18.09.2022 12:49
KMX

Sluchátka jsem už napsal na čem poslouchám :) No jako reproduktory k PC mám Edifier S1000MKII. Hlavně to musí být opravdu externí karta na USB, jelikož PC mám Intel NUC 11 a toho rozhodně nechci měnit. Rozpočet, dal bych těch 8K, když tak bych něco přidal.

bluetooth nemá žiadna zvukovka,existujú zvukovky s wifi rovnako aj mikrofonne sústavy bez káblov a tie fungujú na wifi princípe,nie cez nespolahlivý bt,takže to môžeš rovno vylúčiť,pokial nechceš nejakú čínsku noname z aliexpressu,tam nájdeš všetko,existujú prídavné prijímače bt od yamahy a harman kardon,prvotne určené pre receivre,nie zvukové karty ako také,možno by sa dali vhodne skombinovať,to si ovšem treba pozrieť,ale priamo integrované v kartách momentálne nikto nevyrába.............výstupy na kvalitné sluchátka majú všetky poloprofi/profi zvukovky,pokial chceš špičku,tak pozri yamaha/steinberg UR/RT sériu s usb3.2,UAD,focusrite, RME,tie používajú Neutrik konektory a zapojenia od Ruperta Neveho.......ESS Sabre nenájdeš v žiadnej zvukovej karte vyrábanej v súčasnosti,len v rôznych receivroch,yamaha/Steinberg a UAD si vyrábajú svoje,yamaha/steinberg ako zatial jediná má hw 192KHz/32 bit,sú ovšem vymenitelné,obvykle zasadené v paticiach,neletované,M-Audio používa výlučne AKM,Behringer JRC a Natsemi,preto o ňom hovorím,že šum a brum je featura,nie chyba,focusrite/RME Texas Instruments,obvykle vylepšované varianty Burr-Brown...

Z dotazu mám trocha chaos. Chceš za každú cenu DAC/AMP v rámci jedného zariadenia? Odporúčané riešenie je samostatný DAC a AMP ale z mojich skúseností nevadí ani AIO riešenie. B&W PX7 a Senn HD800 to sú odlišné dimenzie. B&W PX7 by šlo skombinovať s nejakým prednostným prehrávačom. Pre slúchadlá je populárne kombo Schiit Modi 3 / Magni 3. Sú aj iné po ktorých sa môžeš ohliadnuť - FiiO, Topping, Aune.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru