Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nezvoní telefon

Zdravím.
Problém sice už neexistuje, ale zajímala by mne příčina. Pokud ji lze najít.

Ráno mi volali z O2 s nabídkou internetu. Telefon zvonil. Po rozloučení jsem hovor ukončil a telefon položil na stůl aniž bych s ním nějak manipuloval.
Pak mi volala manželka a já to nezvedal proto, že telefon nezvonil ani nevibroval. Když přišla domů, tak jsem byl dotázán proč to nezvedám. Zkusila mi znovu zavolat a opět to nezvonilo. Telefon jsem odemkl otiskem prstu a při dalším volání už telefon zvonil. Zdůrazňuji, začal zvonit až po odemčení.

Co mohlo být příčinou? Reakce nastavení ženina telefonu na neexistenci datového připojení? Nic takového jsem tam nenašel.

Můj tlf - Motorola G5G plus, Android 11, neomezený tarif, data 5GB, virtuál T-Mobile
ženin tlf: Samsung Galaxy J5, Android 9, předplacenka Kaktus bez dat

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chápu to správně, že se to holt stává?
yorg 21.09.2022 13:00
yorg
ano
hoppus (nereg..) 21.09.2022 13:05
hoppus (nereg..)
OK, díky.
yorg 21.09.2022 14:03
yorg
Já na tom byl hůř, mě telefon v práci (teda pevná linka) nezvonil ani nevim jak dlouho, marně jsme s… poslední
ml1 23.09.2022 13:44
ml1

Já na tom byl hůř, mě telefon v práci (teda pevná linka) nezvonil ani nevim jak dlouho, marně jsme s kolegou vzpomínali na poslední příchozí hovor (1/2 roku rok možná víc), ale neni běžné, aby nám někdo volal, spíš voláme my, takže nic nenormálního. Že nezvoní jsme se dozvěděli prakticky náhodou (volali jsme do nějaké kanceláře a protože to nestačily zvednout, tak volali zpět a nedovolali se). Poté co pán přes telefony zkontroloval, že nemáme ztlumené zvonění (to se prý stává, že ho lidi volaji, že jim nezvoní telefon a přitom si nějakou nešťastnou manipulací to jen vypnuli), přinesl jiný telefon a tento si odnesl s tím, že je zvědavý, čím to je, a že se to u tohoto typu ještě nestalo (pak jsem ho dlouho neviděl, tak jsem se to nedozvěděl, ale na tom celkem nezáleží).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru