Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil CPA Halo (11 atd.), jaké jsou jeho nevýhody a něco o jeho nastavení.

Tyto telefony mají milion verzí firmwaru. Nezobrazuje se třeba hláška, že je nabíječka odpojená, i když se nenabíjelo? A není telefon náhodou v provedení, že indikátor nastavení hlasitosti není v provedení lišta, ale nějakých 6 obdélníčků, barvy oranžové?
Zkuste telefon vypnout nebo zrovna na chvíli vydělat baterku. Na nějaký čas by mohl být pokoj.
Před měsícem šel do popelnice, protože občas otravoval s hláškou, že Nabíječka odpojena nebo baterie je nabitá, tak nějak to bylo. Stačí ho vrazit do stojánku, nechat ho začít nabíjet a během nabíjení ho zvednout. A přečíst si tu hlášku přesně. Pokud se zobrazuje to samé, tak ho zrovna vyhoďte a kupte nový. Nejlépe ten s tou zobrazovací lištou nastavení hlasitosti. U těch se to neprojevuje.
Když ho rozděláte, tak je tam na štítku něco jako např rev. 6, případně ještě jiná čísla za tím. To si opište a berte jen verze s jiným číslem revize.
U tohoto se tato vada zhošovala, a nakonec klekl vysílací modul. Jestli to bylo v přímé souvislosti - nevím. Tata ho už má asi čtvrtý a zas s tou lištou hlasitosti a je klid.
Jinak mu ostatní vydržely tak 1,5 roku, než tomu něco začalo být. Ale pro hluchý značka ideál, tak mu je kupuju jako spotřebák a s reklamací se nezalamuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny