Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje naprogramování příkazů na YT?

Chci na youtube označit všechna oblíbená videa, a dát si je do nové složky, kde se mi nic neztratí a navždy tam zůstane to, co jsem kdysi poslouchala. Jak na jednoduchý příkaz, aby se to neklikalo zvlášť? Mám nemocné prsty a nevím si rady. Děkuji

Předmět Autor Datum
Z YouTube miznú videá bežne. Na druhú stranu čím bližšie ku zdroju videa, tým lepšia kvalita... teda…
Ale 24.09.2022 13:55
Ale
Na youtube zmizí videa klidně během chvilinky, je to dost dynamické. Důvodů je mnoho, ať už to, že v… poslední
ml1 26.09.2022 13:33
ml1

Z YouTube miznú videá bežne. Na druhú stranu čím bližšie ku zdroju videa, tým lepšia kvalita... teda stiahnutím videa skrz rôzne konvertory stratíte kvalitu. Ale ako archív fajn. Je možné využiť youtube-dl, ktorý vie stiahnuť celé playlisty do adresára. (obľúbené videá sú tiež playlist). Ak nechceš písať príkazy do terminálu, existujú aj grafické nadstavby: youtube-dl-gui

Na youtube zmizí videa klidně během chvilinky, je to dost dynamické. Důvodů je mnoho, ať už to, že video porušovalo autorská práva nebo to, že je smazal ten, kdo je tam dal a milion dalších.
Nejjistější je si to stáhnout k sobě, neboť co je doma, to se počítá (byť bych si s tou věčností taky nebyl jistý). Neni to sice v souladu s podmínkami používáný YT (dokonce to výslovně zakazují), ale je na to spousta návodů a nástrojů.
Kromě youtube-dl existuje i yt-dlp, na youtube je to asi jedno, ale jiné servery zvládá ten yt-dlp lépe. A existuje toho ještě celá řada, přecejenom je youtube populární celosvětově, horší je to s ostatními sítěmi (neni přece jenom youtube).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru