Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prohlížeč se mi někdy nezastavitelně rozběhne

to nejsou zprávy z druhého břehu, ale z hnoje. jste dost starý, abyste to dokázal poznat.
důchodci jsou nejpočetnětnější skupinou šířící fuck news a ještě této naivitě říkají "kritické myšlení". alzheimer budiž pochválen.
zabývat se kvůli nim "cenzurou" je plýtvání časem.
mám 30 let bývalého kolegu z práce, už/teprv 15 let v důchodu. naprosto otřesný úpadek na úroveň dezorientovaného dítěte, papouškujícího síly zla.
--------
notebuk tajného typu z electroworldu bude něco jako domácí hračka. doufejme, že je tam alespoň procesor i3 a ne řady "n".
u novějších kusů už nevidím důvod pro potíže s touchpadem, to bývala záležitost starého hw, který navíc topil - a to tajný nevýkonný krám z electroworldu nebude.
popis hw ze speccy: dá se zkopírovat screen nebo lépe myšem označit text a kopnout ho přes schránku sem: https://www.ccleaner.com/cs-cz/speccy
aha, myšem. problém.

adblock je v pořádku, šetří výkon slabého cpu pro samotné stránky, velké množství reklamních skriptů a počitadel je daleko větší zátěží.
adblock sám nepoužívám. ale co vím, lepší zkušenost tu měli s ublockem. pokud chcete nahradit, podle vašeho prohlížeče si zvolte zdroj: https://www.google.com/search?q=ublock

ještě ať máme jistotu, že to není dýchavičný hw bržděný malwarem - spustit: https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ nebo jiný antispyware.

možná jde o souběh horších hw parametrů (procesor řady "n", malá paměť 4gb, kulatý pomalý hdd). kvůli homeofficům a vzdáleným výukám se tehdy vyprázdnily obchody a zůstal jen naprostý šrot.
tehdy ještě nechodily na trh postcovidové výrobky poslepované "co tento týden dal". až po roce corony bych se touchpadu netypického původu nedivil.
správce zařízení (devmgmt.msc): co je uvedeno za typ touchpadu?

možná že lépe než s myšem nebo touchpadem by se vám zacházelo s trackballem - čím větší kulička tím lepší. není to teda krám zrovna zadarmo, jeden z nejlevnějších je tento: https://www.mironet.cz/kensington-opticky-kulovy-ovladac-orbit+dp126874/ a nejsem moc odvázaný, nemusí každému sednout.
nebo ve vašem případě třeba mohla být lepší externí klávesnice s větším touchpadem místo numerického bloku, známý logitech k400, nebo levnější noname (horší značka, velký touchpad).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny