Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno LibreOffice po uložení souboru se nezobrazí korektně obsah

Nedalo mi to a zkoušel jsem si pohrát s tím souborem. Při tom jsem zjistil, že i když tabulku zúžím na 24 cm, tak se nic nestane. Když ale v celé označené tabulce změním najednou písmo na jiné, tak je to OK a text se zobrazí. Ale jen do doby, než soubor opět uložím. Po novém otevření jsou místo písmen paznaky a to až do další změny písma za jiné. Další variantou bylo označit celou tabulku, otevřít nový prázdný soubor a přes schránku tam tabulku zkopírovat. Po zkopírování bylo všechno vidět, ale opět jen do uložení. Aby to nebylo tak jednoduché, tak LO mi za týden minimálně 5 x havaroval.

Doma mám ještě starou krabicovou licenci na Office 2007. LO je odinstalován, MSO nainstalováno a je po problémech. Všechno funguje jak bych očekával. Dosud jsem známým LO doporučoval jako legální variantu k "licencím" z aukra. Pokud chce jen editor na úrovni T602, tak proč ne. Pokud chce ale jen o krapet víc, tak už to doporučovat nebudu. Není nad vlastní zkušenost. A je jedno zda s textovým procesorem nebo tabulkami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny