Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC postavený na AM5 - 7600X

Nepotrebujem a nechcem normálnu grafiku. GPU ako ďalší komponent za minimálne 200-300€. Táto voľba tam bude samozrejme otvorená a ničomu nebude brániť ak sa jedného dňa rozhodnem pre takúto voľbu ale určite chcem na začiatok APU a na 99% si s tým vystačím bez obmedzení na moje využitie. Mal som herný PC a posledné 3 roky som si na tom aj tak nezahral žiadne hry pretože ma to už nebaví, je to strata času. APUčko bude určite stačiť a nehodlám priplácať a dávať do kompu ďalší HW ak tam bude totálne zbytočný.

7x00 som zistil že má tú APU jednotku dosť slabú proti 5600G čiže tým pádom tie nové AMD nie. Síce som nenáročný ale zase nech je to APUčko aspoň ako tak schopné. 5700G si zatiaľ myslím že sa nevyplatí. Síce viac jadrier ale dosť podobný výkon a cenovka je tam o 100€ vyššie.

Keďže už nebudem musieť čakať na tú normalizáciu cien nových AM5/DDR5 tak môžem zložiť komp v novembri/decembri na tom 5600G a MB jednu z týchto dvoch https://www.alza.sk/url/jJJLzPMIQY zatiaľ netuším ktorá voľba bude lepšia. Je to iný veľkostný formát, rozdiel v cene, lepšia zvukovka v prípade tej ROG verzie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny